Venezuela aan de leiding in Groep B na overwinning op Ecuador

Met een doelpunt van Cesar Gonzales heeft Venezuela Ecuador verslagen net 1-0. Dankzij deze overwinning is Venezuela bijna zeker van een plaats inde volgende ronde.

In de eerste helft was Venezuela sterker in de aanval, maar kwam niet to scoren.  Ecuador speelde op de counter en creëerde enkele kansen.  In de tweede helft scoorde Venezuela alsnog door een goal van Cesar Gonzales. Ecuador probeerde aan het eind nog met en offensief en goal te forceren, maar de verdediging van Venezuela hield stand.

VENEZUELA –  ECUADOR 1- 0 César Eduardo González (61m)

VENEZUELA: 1- Renny Vega, 16- Roberto Rosales, 20- Grenddy Perozo, 4- Oswaldo Vizcarrondo, 6- Gabriel Cichero, 8- Tomás Rincón, 14- Franklin Lucena, 11- César Eduardo González (19-Jesús Mesa, 64'), 18- Juan Arango, 7- Miku (23-Salomón Rondón, 74') en  9- Giancarlo Maldonado (5-Giácomo Di Giorgio, 80').

ECUADOR: 1- Marcelo Elizaga, 13- Neicer Reasco, 19- Norberto Araujo, 3- Frickson Erazo, 10- Walter Ayoví, 14- Segundo Castillo (15-David Quiroz, 75'), 6- Christian Noboa, 7- Michael Arroyo (17-Edson Montaño, 71'), 8- Édison Méndez, 11- Christian Benítez en  9- Felipe Caicedo..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s