Vanavond: Venezuela – Ecuador

Salto

 

Om half twaalf vanavond trappen Venezuela en Ecuador af voor hun tweede groepswedstrijd in groep B. De wedstrijd wordt gespeeld in het noorden van Argentinië in Salta en staat onder leiding van  Walter QUESADA uit Costa Rica.
Opstellingen
VENEZUELA – 1 Renny VEGA, 16 Roberto ROSALES, 20 Grenddy PEROZO, 4 Oswaldo VIZCARRONDO, 6 Gabriel CICHERO, 8 Tomás RINCÓN, 14 Franklin LUCENA, 11 César GONZÁLEZ, 18 Juan ARANGO, 7 MIKU en 9 Giancarlo MALDONADO

ECUADOR – 1 Marcelo ELIZAGA, 13 Néicer REASCO, 19 Norberto ARAUJO, 3 Fricson ERAZO, 10 Wálter AYOVÍ, 14 Segundo CASTILLO, 6 Cristian NOBOA, 7 Michael ARROYO, 8 Édison MÉNDEZ, 11 Cristian BENÍTEZ, 9 Felipe CAICEDO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s