Peru op rand van volgende ronde na winst op Mexico

Peru heeft afgelopen nacht haar eerste overwinning behaald op de Copa America 2011.  Met dank aan een doelpunt van Paolo Guerrero won Peru met 1-0 tegen Mexico. Peru heeft hiermee 4 punten in Groep C, net als Chili. Chili speelde afgelopen nacht gelijk tegen Uruguay.

Paolo Guerrero scoorde in de 82e minuut zijn tweede doelpunt van het toernooi.  De wedstrijd was tot het einde spannend.  In de 72e minuut schoot Vargas een vrije trap op te lat.  In de 79e minuut scoorde Ponce bijna een doelpunt en uit de tegenaanval scoorde Guerrero bijna met het hoofd. In de 82e minuut was het dan toch raak voor Peru.

Vargas, die de 90 minuten kon volmaken na een blessure werd gekozen tot man van de match.

Bekijk hier foto's van de wedstrijd: http://elcomercio.pe/deportes/848607/noticia-fotos-reviva-imagenes-triunfo-peru-ante-mexico-copa

Peru: 1- Raul Fernández, 17- Giancarlo Carmona, 3-Santiago Acasiete, 2-Alberto Rodríguez e 4-Walter Vilches; 5-Adán Balbín, 11- Carlos Lobatón (7-Josepmir Ballón 85'), 10-Rinaldo Cruzado (Michael Guevara 76'), 16-Luis Advíncula (Yoshimar Yotún 46'), 6- Juan Vargas; en 9-Paolo Guerrero. Coach: Sergio Markarián.

Mexico: 1-Luis Michel, 5-Darvin Chávez (16-Miguel Ponce 73'), 19-Héctor Reynoso, 14-Néstor Araujo, 22-Paul Aguilar (17-Édgar Pacheco 46'), 23-Diego Reyes, 15-Jorge Enríquez 21-Hiram Mier, 11-Javier Aquino (18-Oribe Peralta 85'), 10-Giovani dos Santos; en 9-Rafael Márquez Lugo. Coach: Luis Fernando Tena.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s