Opmerkelijk: Facebook pagina opgericht ‘Messi, ik kom uit Bolivia en respecteer mij’

Raldes

De vorige ontmoeting van Bolivia nog een opmerkelijk vervolg gekregen. Het moment dat Ronald Raldes, Messi terechtwijst voor zijn actie in de wedstrijd Argentinie – Boliva is erg populair in Bolivia.  Er is zelfs een Facebook pagina voor opgericht met de naam: Messi, ik kom uit Bolivia en respecteer mij (Messi Soy de Bolivia y a Mi me Respetas).

Hieronder het moment.

Overigens trappen vannacht om kwart over twaalf onze tijd Bolivia en Costa Rica af voor hun tweede groepswedstrijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s