Uitslag Paraguay – Ecuador: 0-0

In een koud Santa Fe (2 graden) hebben Paraguay en Ecuador gelijk gespeeld. Er werd niet gescoord in het duel. Paraguay was het dichtst bij een doelpunt, maar kwam niet tot scoren. Antonio Valencia, de bekendste speler van Ecuador, werd in de rust vervangen. Hij had een lichte blessure.

Met dit resultaat blijft alles hetzelfde in Groep B, aangezien ook Brazilië en Venezuela niet tot scoren kwamen.

Ecuador: Marcelo Elizaga – Néicer Reasco, Norberto Araujo, Frickson Erazo, Walter Ayoví – ‘Toño’ Valencia (M. Arroyo, 46′) , Édison Méndez (D. Quiroz, 82′) , Segundo Castillo, Christian Noboa; C. Benítez en F. Caicedo.

Paraguay: Justo Villar; Iván Piris, Paulo da Silva, Darío Verón, Aureliano Torres; Édgar Barreto (E. Vera, 37) , Néstor Ortigoza, Christian Riveros, M. Estigarribia; L. Barrios (N. Haedo, 74) en R. Santa Cruz (P. Zeballos, 83′).

De samenvatting

De fans van Ecuador

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s