Peru kondigt de lijst van 23 spelers voor de Copa America 2011 aanLIMA (AFP) – De verdediger Carlos Zambrano en middenvelder Luis Ramirez, die geblesseerd zijn geraakt, zijn op het laatste moment van de officiële spelerslijst, van de Peruviaanse selectie voor de Copa America 2011, gehaald.
Peru zit in groep C, samen met Chili, Mexico en Uruguay.

De Uruguayaanse strateeg Sergio Markarian,nu coach van Peru, heeft Zambrano (St. Pauli, Duitsland) en Ramirez (Corinthians, Brazilië), die rake klappen kregen tijdens de ruwe vriendschappelijke wedstrijd die Peru op dinsdag van Senegal met 1-0 in Lima gewonnen heeft.

Op de lijst missen we ook de geblesseerde Claudio Pizarro (Werder Bremen, Duitsland) en Jefferson Farfán (Schalke 04, Duitsland), die bepalend waren voor de aanvallende 4-3-3 tactische schema's die Markarian zou gaan toepassen. Opmerkelijk is dat de enige fitte centrumspits die op de lijst overblijft Paolo Guerrero (Hamburg, Duitsland) is.

Middenvelder, Juan Vargas (Fiorentina, Italië) is wel geselecteerd na de bevestiging van zijn herstel na de twee weken geleden opgelopen blessure.

Peru reist zaterdag naar Argentinië, en zal de eerste wedstrijd op 4 juli in San Juan afwerken tegen Uruguay.

De definitieve spelerslijst voor deelname aan de Copa America 2011 voor Peru is:

Doel: Raúl Fernández (Nice, Frankrijk), Leao Butrón (San Martín), Salomon Libman (Alianza Lima).

Verdedigers: Alberto Rodríguez (Sporting Portugal), Santiago Acasiete (Almeria, Spanje), Walter Vilchez (Alianza Lima), Christian Ramos (Alianza Lima), Renzo Revoredo (Universitario), Aldo Corzo (San Martín), Giancarlo Carmona (San Lorenzo , Argentinië).

Middenvelders: Adán Balbín, Juan Vargas (Fiorentina, Italië), Josepmir Ballon (River Plate, Argentinië), Michael Guevara (Sport Boys), Rinaldo Cruzado en William Chiroque (Juan Aurich), Carlos Lobatón en Yoshimar Yotún (Sporting Cristal), Antonio Gonzales (Universitario).

Aanval: Raúl Ruidíaz (Universitario), Luis Advincula (S. Cristal), Andre Carrillo (Sporting Portugal), Paolo Guerrero (Hamburg, Duitsland).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s