De coach van Uruguay geeft de definitieve spelerslijst voor de Copa America 2011 vrijMONTEVIDEO (AFP) – Oscar Tabarez heeft de lijst van 23 spelers, die naar Argentinië reizen om deel te nemen aan de 43e editie van de Copa America, vrijgegeven.

De coach heeft uiteindelijk verdediger Jorge Fucile (FC Porto, POR), middenvelder Gastón Ramírez (Bologna, ITA) en aanvaller Sebastián Fernández (Malaga, SPA) niet geselecteerd.

Het team dat meedeed aan het WK 2010 heeft vier nieuwe spelers: aanvaller Abel Hernández (Palermo, ITA), verdediger Sebastian Coates (Nacional) en de middenvelders Cristian Rodriguez (FC Porto, POR) en Alvaro González (Lazio, ITA).

De 23 geselecteerde spelers zijn:

Doel: Fernando Muslera (Lazio Roma, Italië), Martín Silva (Defensor Sporting), en Juan Castillo (Colo Colo, Chili)

Verdedigers: Diego Lugano (Fenerbahçe, Turkije), Diego Godin (Atletico Madrid, Spanje), Sebastián Coates (Nacional), Mauricio Victorino (Cruzeiro, Brazilië), Andres Scotti (Colo Colo, Chili), Martín Cáceres (Sevilla, Spanje), en Maximiliano Pereira (Benfica, Portugal).

Middenvelders: Alvaro Pereira (FC Porto, Portugal), Egidio Arevalo Ríos (Botafogo, Brazilië), Sebastián Eguren (Sporting Gijón, Spanje), Diego Perez (Bologna, Italië), Walter Gargano (Napoli, Italië), Alvaro González (Lazio Roma, Italië), Nicolás Lodeiro (Ajax, Nederland), en Cristian Rodríguez (FC Porto, Portugal).

Forwards: Edinson Cavani (Napoli, Italië), Diego Forlán (Atletico Madrid, Spanje), Luis Suárez (Liverpool, Engeland), Sebastián Abreu (Botafogo, Brazilië), Abel Hernández (Palermo, Italië).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s