International Costa Rica sterft in auto-ongeluk

© afp

HLN update   De Costaricaanse voetballer Dennis Marshall is bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Dat heeft de nationale voetbalbond op de website laten weten. De 25-jarige verdediger van de Deense club Aalborg zou op de snelweg in de buurt van San José met zijn auto op een vrachtwagen zijn gebotst. Daarbij is ook zijn echtgenote om het leven gekomen.

Marshall was zaterdag nog trefzeker voor Costa Rica in het duel met Honduras op het toernooi om de Gold Cup. De verdediger was in de nationale ploeg teamgenoot van Bryan Ruiz, ex-aanvaller van AA Gent, nu bij het Nederlandse Twente aan de slag. Costa Rica verloor het duel met Honduras in de kwartfinale overigens na strafschoppen en werd daardoor uitgeschakeld. (belga/gb)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s